Bent u op zoek naar een Audicien aan huis in?  Mijn Audicien aan huis verzorgt hoortoestel aanpassingen, hoortesten en advies aan huis. Met mijn audicien aan huis verzekerd u zich van vertrouwde kwaliteit!

Uiteraard wordt u door een StAr gediplomeerd audicien aan huis geholpen. Met onze mobiele meetapparatuur kunnen wij u prima thuis helpen. De audicien aan huis heeft contracten en afspraken met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij zowel NVAB (Nederlandse Vereniging Van Audicienbedrijven) en Stichting HoorProfs!

Tevens kunt u telefonisch contact opnemen met de Audicien aan huis voor al uw vragen en een vrijblijvend intake gesprek. De audicien heeft dan al een goed idee van uw slechthorendheid en kan desgewenst direct een advies geven over de te nemen stappen.

Als u twijfelt aan uw gehoor dan kunt u altijd een afspraak maken met de Audicien aan huis in Wadway. Wij nemen bij u een gratis en geheel vrijblijvende hoortest af. Na de hoortest die ongeveer 20 minuten in beslag neemt, nemen wij de tijd om u uit te leggen waar de eventuele problemen zich voordoen. Indien nodig verwijzen wij u door naar de KNO-arts voor verder onderzoek.

Bezoek www.mijnaudicienaanhuis.nl