Vacature: Audicien regio groot Den Haag, 40 uur per week bij Schoonenberg Hoorcomfort.

Als Audicien bij Schoonenberg Hoorcomfort werk je binnen één van de regio’s in 1 of meerdere filialen met enthousiaste collega's. Dagelijks adviseer je je klanten in de keuze voor de juiste gehoorondersteuning, pas je hoortoestellen aan, leg je de werking van hoortoestellen uit en begeleid je de klant waar nodig in “de gewenningsperiode” van een hoortoestel.

Gedurende dit “proces” onderhoud je contacten met je klanten, de voorschrijvers (KNO-artsen) en met de zorgverzekeraars. Dit alles om dagelijks die kwaliteit te bieden waarmee jij je klanten 100% tevredenheid garandeert. Om deze gedegen (hoor)oplossing te bieden ben je vanzelfsprekend een echte vakspecialist. Niet alleen op het gebied van de voortplanting van geluid, akoestiek, de bouw en de werking van het oor, maar ook als het gaat om de nieuwste technologieën op gebied van hoortoestellen. Daarnaast ben je als goede luisteraar in staat verband te leggen tussen de (hoor)klachten van de klant en de uitkomsten van de (hoor)testen om deze vervolgens om te zetten in een oplossing passend bij de wensen van de klant.

Werken als audicien bij Schoonenberg betekent een constante afwisseling op het gebied van service, advies, mensen en techniek.

Wij vragen

· MBO-diploma ‘Audicien’ (eventueel bezig deze te behalen)

· StAr-registratie (of de bereidheid deze te behalen en te behouden)

· Kennis van automatisering en administratieve winkelprocessen

· Kennis van (nieuwe) ontwikkelingen in producten en de markt

· Een commerciële instelling, zowel resultaat- als klantgericht

· Goede luister- en adviesvaardigheid

· Een kwaliteitsgerichte, proactieve instelling

Geboden wordt:

Een afwisselende baan in een dynamische, professionele en commerciële organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Schoonenberg Hoorcomfort? Dan kun je sollicitere via deze link