Vacature: Commercieel medewerker Schoonenberg Hoorcomfort Amsterdam

Functie: Commercieel Medewerker

Locatie: Amsterdam

Werkweek: 32 uur

——————————————————————————–

Als Commercieel Assistent bij Schoonenberg ben je een belangrijke schakel in een professioneel team.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop van diverse artikelen die onze klanten gebruiken in combinatie met hun hoortoestel of als alternatief hiervoor.

Voor (nieuwe) klanten ben je het eerste aanspreekpunt. Je ontvangt ze op een klantvriendelijke wijze en brengt hun wensen efficiënt en vakkundig in beeld. Je informeert hen over onze service en plant samen met de klant diverse (vervolg)afspraken in met de audicien op het filiaal.

Vanzelfsprekend leg je uit wat de klant tijdens deze afspraken kan verwachten en adviseer je hen over het bestaan van aanvullende hoorhulpmiddelen. Je speelt voor de klant dus een belangrijke rol in het traject “naar de beste hooroplossing”.

Naast deze commerciële taken verzorg je de klantadministratie, beheer je winkelvoorraad en verzorg je effectieve planning van de filiaalagenda.

Waar nodig assisteer je de audicien met audiologische werkzaamheden. Denk hierbij aan het afnemen van hoortesten en het uitvoeren van kleine reparaties of servicebeurten aan de hoortoestellen.

Dit alles maakt dat de commerciële assistent een overzichtsfunctie heeft binnen het filiaal waardoor een verantwoordelijke, afwisselende functie ontstaat.

Profiel kandidaat

——————————————————————————–

•MBO werk- en denkniveau

•Ervaring met de (winkel)verkoop van producten

•Een open houding en een representatief voorkomen

•Een commerciële en oplossingsgerichte instelling

•Een resultaat- en klantgerichte werkwijze

•Goede luistervaardigheid

•Goede spreekvaardigheid (articuleren en volume)

•De bereidheid om te werken op zaterdagen en koopavonden

Geboden wordt

——————————————————————————–

Een leuke baan binnen een professionele organisatie, die naast verantwoordelijkheid en afwisseling de mogelijkheid biedt om kennis te maken met het audiciensvak.

Meer informatie

——————————————————————————–

Voor meer informatie klik hier.