2 Vacatures: Vestigingsmanager Roosendaal of Oosterhout bij Van Boxtel Audiciens

Ken jij de mens achter je klant? We zijn ervan overtuigd dat je mensen pas écht kan helpen als je goed naar ze luistert. Daarom nemen Van Boxtel audiciens de tijd om hun klanten te leren kennen.

Als vestigingsmanager ben je het gezicht van de vestiging. Je bent commercieel, representatief en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging. Van het aanmeten van hoortoestellen en andere hooroplossingen tot de presentatie van producten, het hoort er allemaal bij.

Wij verwachten van onze nieuwe collega’s een ondernemende instelling en vinden een attente en initiatiefrijke houding vanzelfsprekend. In Roosendaal of Oosterhout werk je met meerdere collega’s. Leidinggevende competenties zijn daarom voor deze functie vereist.

Ben jij fulltime beschikbaar, bij voorkeur in het bezit van een Audiciensdiploma, woonachtig in regio Roosendaal of regio Oosterhout en heb je de drive om jouw vestiging tot een succes te maken? Dan is Van Boxtel Roosendaal iets voor jou.

Van Boxtel biedt een uitdagende functie met veel zelfstandigheid binnen een vertrouwde en toonaangevende organisatie met een informele werksfeer en fantastische collega’s. Er is sprake van marktconforme salariëring, secundaire arbeidsvoorwaarden en de vrijheid om te ondernemen.

Interesse?

Voor meer informatie, of je reactie: neem contact op met HR adviseur Wendy Arendsen, bereikbaar via 0418 – 657 447 of 06 – 23 627 908 (woensdag niet aanwezig). Mailen kan naar: personeelszaken@vanboxtelhoorwinkels.nl.