Makker Hoorspecialisten is opzoek naar een nieuwe gediplomeerde audicien die gaat voor kwaliteit. Makker heeft meerdere vestigingen in Midden-Nederland.

Wie is Makker?

Je ‘thuis’ voelen. Dat is bij ons erg belangrijk; het is een onderdeel van het “Makker-gevoel”. We begeleiden al onze medewerkers zo goed mogelijk, we waarderen ze en geven ze veel verantwoordelijkheden. Het filiaal waar jij komt werken, wordt jouw filiaal. Iedereen werkt zeer zelfstandig. Om toch op de hoogte te blijven van elkaars werkzaamheden komen we iedere maand met alle audiciens bij elkaar om de belangrijkste casus te bespreken.

Wie ben jij?

Je hebt je audiciens diploma en bent op zoek naar een leuke baan. Wat je nog rest is het vinden van een bedrijf om de vijf werkdagen (full-time) per week te vullen. Goed dat je deze vacature leest, want bij ons ben je aan het juiste adres!

Een hoortoestel is een halffabricaat, een audicien maakt het af. Zodat het dé beste oplossing is voor het hoorprobleem van de klant. Je wordt de hoorspecialist die naar zijn klanten luistert en hen wil leren kennen zodat je hun hoorprobleem écht op kunt lossen!

Functie-eisen

Zoals je in ons bedrijfsprofiel kunt lezen, gaan wij tot het uiterste bij het vinden van een oplossing voor het hoorprobleem van onze klant. Naast dat je deze passie met ons deelt, verwachten we de volgende eigenschappen van je:

•goede omgang met mensen;

•goed luisteren;

•in oplossingen denken;

•gevoel hebben voor techniek en ICT, maar ook voor paramedische en administratieve werkzaamheden;

•zelfstandig werken;

•leergierig;

•daadkracht.

Dienstverband

We willen je eerst graag beter leren kennen, omdat wij vinden dat dit zo hóórt. Daarom bieden we je in eerste instantie een tijdelijk contract aan. Bevalt het goed? Dan krijg je een nieuw jaarcontract.

Solliciteren

Zin om te werken bij een audicien die gaat voor echte kwaliteit? Mail dan je CV met motivatie naar guido@makker.nl.

Mocht je eerst meer informatie willen, neem dan vooral contact met ons op: 035-6953758.