Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op audicien.startpagina.nl

vacature allround audicien

  • Edwin Luyckx

    Torica Optiek te Rijswijk is op zoek naar een allround audicien voor een volledig nieuw op te zetten hoorafdeling binnen ons bedrijf. Na een zeer grote verbouwing staat Torica voor 400m2 ultieme beleving op het gebied van brillen, zonnebrillen, contactlenzen en oogzorg. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn starten wij met een hoorafdeling, voorzien van de modernste apparatuur. Het leveren van kwaliteit en de beste mogelijke oplossing voor het gehoorprobleem is hierbij de uitgangspositie. Ben jij die allround audicien, met de benodigde papieren, ervaring en inzicht, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, dan ben jij de audicien die wij zoeken.

    Stuur of mail je reactie naar Torica Optiek, t.a.v. Edwin Luyckx, Herenstraat 48, 2282 BW Rijswijk. info@toricaoptiek.nl

  • Peter Vegt

    Beste Edwin,

    is deze vacature al ingevuld?

    Wij kunnen wellicht helpen om zo'n afdeling op te zetten, al hebben we een voorkeur om het samen te doen.

    Mijn bedrijf heet: Hoorstudio Strating en we hebben twee winkels in Alphen en 1 in Sliedrecht, kijk maar naar onze website.

    Bel gerust voor een afspraak.

    Met vriendelijke groeten, Peter Vegt