Vacature: Bedrijfsleider, Bergen op Zoom, 40 uur per week, Schoonenberg Hoorcomfort

Als Bedrijfsleider bij Schoonenberg Hoorcomfort ben je samen met een gemotiveerd team verantwoordelijk voor het professioneel in de markt zetten van jouw filiaal.

Naast je dagelijkse werkzaamheden als audicien ben je als bedrijfsleider verantwoordelijk voor het behalen van de filiaaldoelstellingen. Je signaleert de kansen in de markt en weet deze, gezamenlijk met je team, om te zetten tot uitdagende en haalbare doelstellingen. Je Regional Sales Manager begeleidt en coacht je hierbij. Regelmatig bespreek je samen de behaalde resultaten, de personeelsontwikkelingen op het filiaal en het verloop van lokale of landelijke acties.

Je bent echt ondernemer op locatie, bepalend voor de uitstraling en de sfeer in “jouw winkel”. Als geen ander ben je in staat een goede relatie op te bouwen met de klant, je team, de collega's in het land en externe relaties zoals kno-artsen en audiologen in de regio. Dit alles om dagelijks die kwaliteit te bieden waarmee jij je klanten 100% tevredenheid garandeert.

Wij vragen

•Ervaring met organiseren en leidinggeven binnen een retailomgeving

•Een mensgerichte houding, open en proactief

•Een commerciële instelling, resultaat- en service gericht

•De bereidheid tot werken op koopavonden en zaterdagen

en verder:

•MBO-diploma ‘Audicien’ en in bezit van de StAr-registratie

Geboden wordt:

- Een uitdagende baan in een dynamische, professionele en commerciële organisatie.

- Ons vertrouwen in jouw ondernemerschap en de verantwoording over je eigen winkel. De ondersteuning die je nodig hebt voor je persoonlijke groei en voor de ontwikkelingen om je winkel tot een succes te maken.

Overtuigd van je kansen als bedrijfsleider bij Schoonenberg? Solliciteer via deze link!