Vacature: Vakbekwame Audiciens (landelijk) bij Beter Horen.

Beter Horen is met 250 verkooplocaties en circa 750 medewerkers de grootste audicienketen van Nederland. Het heeft een innoverende rol op het gebied van hooroplossingen en wil zich dan ook blijven concentreren op gehoorproblemen. Beter Horen is onderdeel van de Amplifon-groep, een internationaal concern en wereldwijd marktleider in het aanbieden van gepersonaliseerde hooroplossingen. Beter Horen is sterk groeiende. Om deze reden zijn wij in heel Nederland op zoek naar een (m/v) vakbekwame audiciens die zorg en commercie weten te combineren.

Je profiel

Je bent reeds gecertificeerd audicien met relevante werkervaring, maar je bent op zoek naar meer commerciële uitdaging en daarmee samenhangende waardering. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.

Wij bieden!

Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een 13de maand en een variabele beloning, een solide ziektekosten- en pensioenregeling en opleidings- en begeleidingsfaciliteiten.

Wil je nog iets weten?

Neem dan contact op met Corporate Recruiter Derk Groot Bruinderink (tel: 0313 - 485555). Direct solliciteren kan via deze link.