Vacature: Manager Vestigingen Zuid-Holland bij Beter Horen

Beter Horen

Beter Horen is met 280 verkooplocaties en circa 750 medewerkers de grootste audicienketen van Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Doesburg. Beter Horen is onderdeel van de Amplifon-groep, een internationaal concern en wereldwijd marktleider in het aanbieden van gepersonaliseerde hooroplossingen, zoals hoortoestellen. Het hoofdkantoor van Amplifon is gevestigd in Milaan. Beter Horen is een sterk groeiende en veranderende organisatie. Het op juiste wijze managen van onze vestigingen is daarbij van cruciaal belang.

Om deze reden zijn we op zoek naar een (m/v) Manager Vestigingen Zuid-Holland die in staat is om circa 7 vestigingen kwalitatief en kwantitatief uit te bouwen

Uw opdracht

U bent eindverantwoordelijk voor het serviceniveau, de uitstraling en het commerciële resultaat van de aan u toegewezen vestigingen. In deze rol motiveert u uw team om de beoogde doelstellingen te behalen en de vestigingen commercieel verder uit te bouwen. U zorgt voor de vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. U geeft geen leiding aan managers maar aan een team van vakbekwame audiciens, leerling audiciens en hooradviseurs. U rapporteert direct aan de Commercieel Directeur West Nederland.

Uw profiel

U beschikt over een HBO werk- en denkniveau. U heeft aantoonbare succesvolle commerciële (retail)ervaring, waarvan minimaal 3 jaar in het aansturen van één, liefst meerdere locaties. U bent ondernemend, weet overzicht te bewaren en bent goed in staat tot planning en organisatie. U bent in staat leiding te geven aan een team en beschikt over voldoende coachende, communicatieve en sociale competenties om in goed contact met het team te staan.

Beter Horen biedt

Een commerciële leidinggevende positie in een sterk groeiende markt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Derk Groot Bruinderink (tel: 0313 - 485555). Direct solliciteren kan ook via deze link